Bevrijd jezelf van perfectionisme: Workshop & Coachingstraject

Dit programma combineert de kracht van een tweedaagse workshop met een individueel coachingtraject. Het is speciaal ontworpen voor mensen die zichzelf herkennen in de kenmerken van perfectionisme en de negatieve gevolgen ervan ervaren. Als perfectionisme je leven overschaduwt, kan het leiden tot stress, burn-out en andere gezondheidsproblemen. Het belet je om volledig te ontspannen, jezelf te zijn en ten volle van het leven te genieten.

Ons doel is je te helpen deze cyclus te doorbreken, zodat je een leven kan leiden dat gekenmerkt wordt door rust, authenticiteit en plezier, in plaats van constante druk en ontevredenheid.

 

De tweedaagse workshop

Deze tweedaagse workshop is ontworpen om zowel in kleine groepen als individueel te werken, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te leren van de ervaringen van anderen en tegelijkertijd persoonlijke aandacht en begeleiding ontvangt.

We duiken diep in de wereld van perfectionisme tijdens de tweedaagse. We brengen samen in kaart wat perfectionisme werkelijk is en wat de symptomen en gevolgen ervan zijn. In een veilige groepssetting wordt je je bewust hoe deze symptomen zich in jouw leven manifesteren.

We nemen je mee op een reis van zelfontdekking en groei, waarbij we je een duidelijk beeld geven van hoe het individuele coachingstraject eruit zal zien en wat je ervan kunt verwachten. Je krijgt de kans om persoonlijk kennis te maken met de basiselementen van de coaching, zodat je een solide fundament hebt om op voort te bouwen.

Deze workshop is meer dan alleen een leerervaring, het is de ideale voorbereiding naar jouw individuele coachingtraject, dat je zal toelaten concrete stappen te zetten op jouw pad naar een leven vrij van de ketenen van perfectionisme.

Het individueel coachingtraject met OCP

Tijdens de workshop leggen we de basis voor jouw persoonlijke transformatie. We plannen samen met jou acht sessies in voor het coachingtraject, met een sessie om de twee weken. Zo creëren we een gestructureerd pad dat je stap voor stap naar jouw doelen leidt.

Onze aanpak is gebaseerd op de OCP-methodiek (Ontwikkelingsgericht Coachen van Mensen met Perfectionisme), een bewezen methode ontwikkeld door Marcel Hendrickx. Deze methodiek, die al door bijna 200 coaches met succes wordt toegepast in Vlaanderen en Nederland, vormt de ruggengraat van ons coachingtraject.

Jouw reis wordt begeleid door de ervaren coaches Mie Beullens of Marcel Hendrickx, die je met hun expertise en inzichten zullen ondersteunen. 

Praktisch

Deze workshop vindt plaats in 't Zaaltje, gelegen in de Smisbergstraat 2, 2150 Borsbeek. Voor jouw gemak is er parkeergelegenheid voorzien.

Om een persoonlijke ervaring te garanderen, beperken we de groep tot maximaal 8 deelnemers. Zo krijgt iedereen de aandacht en ondersteuning die hij of zij verdient.

Jouw welzijn is belangrijk voor ons. Daarom zorgen we de hele dag door voor koffie, thee en water. Tijdens de middagpauze, die we inlassen van 13u tot 14u, voorzien we een broodjeslunch.

Onze dagen starten stipt om 10 uur en we ronden af ten laatste om 17 uur. Zo heb je voldoende tijd om de inzichten van de dag te verwerken en je voor te bereiden op de volgende stap van jouw transformatiereis.

De coaching heeft de kwaliteit van mijn leven ontzettend verbeterd en ervoor gezorgd dat ik veel blijer en met veel meer innerlijke rust in mijn dagelijks leven sta. Ik ben heel dankbaar voor het begrip, de kennis, de keuzevrijheid en de begeleiding die ik heb gekregen.
Morzay, 23 jaar
Startdata
14 oktober 2023 - 10:00
Duur
2 daagse workshop (14 en 15 oktober 2023) + 8 individuele coachingsessies
excl. btw € 987.6
€ 1195
Groep
maximum 8 personen voor 2 begeleiders