NLP Explorer: 5 sleutels voor persoonlijke verandering

In dit 4 sessies durende traject met interactieve workshops krijg je eenvoudige en direct toepasbare vaardigheden voor persoonlijke verandering en veerkracht aangeleerd. Je ontvangt een syllabus en na afloop van het traject ook een certificaat van deelname. De training gaat online door. We starten op 18 november om 19 uur.

In dit 4 sessies durende traject ontdek je:

 • hoe je beter afstemt op anderen zodat jouw communicatie en jouw relaties verbeteren
   
 • elke emotie te hanteren: door te leren hoe je jouw emoties de baas kunt, kan je ze ook gaan sturen. Je zult kunnen kiezen en bepalen hoe je je voelt, en een bepaalde stemming oproepen wanneer je maar wil.
   
 • hoe je jouw doelen effectief kunt formuleren en realiseren 
   
 • hoe je constructief omgaat met conflictsituaties in je gezin en familie, op het werk en bij sociale contacten
   
 • jezelf en anderen beter kennen en begrijpen om zo makkelijker verandering te realiseren.

Waarom beginnen met NLP?

Deze reeks workshops is ideaal wanneer je wil kennismaken met NLP. Want neuro-linguïstisch programmeren is in de eerste plaats een bijzonder krachtig instrument om je eigen patronen te herkennen en bij te sturen.

Daarnaast is NLP ook een uitstekende toolkit voor iedereen die professioneel met mensen omgaat, zoals zelfstandigen, verkopers, therapeuten, hulpverleners, coaches, trainers, leraars enzovoort. Voor leidinggevenden is NLP een houvast wanneer ze medewerkers ondersteunen, aan hun attitude of mentaliteit werken, of veranderingen meemaken in de organisatiecultuur.

Verfrissende cursus, ervaren, betrokken trainer die doorgaat tot je het begrepen hebt, je gaat naar huis met een aantal klaar voor gebruik technieken, en dat zelfs online.
Ann Diependaele, sociaal assistente en internal coach
De training NLP heeft me tot inzichten gebracht en een aantal technieken geleerd waar ik zowel in mijn professionele loopbaan als op persoonlijk vlak zeker mee aan de slag ga om mijn social skills te verbeteren en mezelf nog beter te leren kennen.

Wouter Van Wesemael

Praktische info

De training verloopt online via zoom

4 avonden:

 • donderdagavonden 18 en 25 november + 2 en 9 december 2021
   
 • Telkens van 19u00 tot 21u30

Investering:  375 € + btw  

Bij inschrijving voor 28 oktober 2021: 295€ + BTW (of 356,95€ BTW inbegrepen)

Maximaal 12 deelnemers

Een handige syllabus en een certificaat van deelname zijn inbegrepen

Buiten de vijf avonden zijn geen studie-inspanningen vereist.