We maken meer mogelijk
Contacteer Ilse
ilse [at] shizendo.eu
Tel. +33 676 38 66 68

Ilse
Geusens

Ecopsycholoog - Gasttrainer natuurcoaching
Ilse is bedrijfspsychologe en met een extra master in Human Resources. Na 15 jaar in het bedrijfsleven ging ze haar droom achterna en verhuisde naar de ongerepte natuur van de Franse Jura. Ze herschoolde zich in intuïtieve technieken en verdiept zich sinds 2011 in de impact van de natuur op het persoonlijk groeiproces. Ze maakt deel uit van een werkgroep ecopsychologie in Frankrijk en geeft opleidingen natuurcoaching aan psychologen, therapeuten en coachen in België, Frankrijk en Canada. 

Ze herschoolde in de psycho-energetica, een vierjarige opleiding waar je vooral leert werken met de subtiel aanwezige energieën en de impact daarvan op je psyche of gedrag. Tijdens deze opleiding ervaar ik hoe mijn liefde voor de natuur mijn psycho-energetische werk versterkt en hoe de natuur me telkens opnieuw ondersteunt. Ik raak zo gefascineerd door die betekenisvolle interacties met de natuur dat ik er mijn eindwerk over maak. 

In 2011 startte ze met natuurcoaching in Frankrijk en België, en sinds een paar jaar maakt ze deel uit van een werkgroep rond ecopsychologie. Je kan bij haar terecht voor stages en opleidingen waarin je natuur en persoonlijke groei op een unieke manier combineert. Je leert vertrouwen op je subtiele fijngevoeligheid, je intuïtie en het grotere geheel waar we onlosmakelijk mee verbonden zijn. 

Haar intuïtieve gevoeligheid aan wat er zich afspeelt binnenin de klant en haar alertheid voor wat er in de natuur rondom de klant gebeurt, maken van Ilse de ideale lesgever. Dankzij haar gestructureerde en pedagogische vaardigheden, geeft ze je eenvoudige bouwstenen mee om de natuur te integreren in je werk als leidinggevende.

Haar missie? Natuurlijke verbondenheid creëren om mensen weer in hun kracht te zetten.