We maken meer mogelijk
Contacteer Chrisse
chrisse [at] hetontwikkelingsinstituut.be

Chrisse
Mahieu

Coach

Volg je een van onze weekendopleidingen NLP in Oost- of West-Vlaanderen? Dan leer je Chrisse Mahieu kennen. Chrisse is klinisch psychologe van opleiding en bouwde een loopbaan uit in media en reclame. Sinds 2008 leidt ze haar eigen communicatie- en reclamebureau met een nadruk op arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast is Chrisse een INLPTA-gecertificeerd NLP-trainer. Ze geeft al meer dan vijftien jaar NLP-trainingen.

Voortdurend ontwikkelen

Walk the talk: NLP is een verhaal van voortdurend blijven ontwikkelen. En daar is Chrisse het perfecte voorbeeld van. Haar NLP-avontuur begon in 1999 aan de School voor NLP, de voorloper van Het Ontwikkelingsinstituut. Later werkte ze mee aan de NLP-opleidingen als assistent, als co-trainer en sinds 2005 als internationaal erkend NLP-trainer. Als trainer is Chrisse een open, onbevooroordeelde luisteraar. Ze begeleidt je met gerichte vragen naar introspectie en zelfinzicht.

Lachend leren

Bij een opleiding met Chrisse voel je al snel haar enthousiasme doorzinderen in een fijne groepsdynamiek. Ze legt de nadruk op veel leren, veel oefenen en ook veel plezier. Want lachen doet deugd én helpt bij het leerproces. Er is plaats voor individuele noden en leertrajecten en voor regelmatige feedback.

NLP-training geeft de deelnemers én mij energie.
Chrisse Mahieu