HOI-dag 2020

Je hebt het wellicht al gemerkt: bij Het Ontwikkelingsinstituut draait het allemaal om mensen. Daarom willen we jou ook de kans geven om ons - als mensen en als trainers - te leren kennen. En we geven het toe: wij zijn ook benieuwd naar jou. Tijdens onze jaarlijkse HOI-dag zetten we de deuren wagenwijd open. Je bent van harte welkom.

Thema: veerkracht

Het is voor veel mensen een brandend actuele vraag: hoe word en blijf je veerkrachtig, en hoe kan je meewerken aan een nieuwe toekomst? We laten je kennismaken met ons aanbod aan opleidingen. Zo ontdek je ons antwoord op de vragen die iedereen weleens tegenkomt.

We kijken ernaar uit om jou te leren kennen. Wat zijn jouw verwachtingen? Hoe kijk jij naar jouw ontwikkeling? Waarnaar ben jij op zoek in deze fase van je leven? Misschien kunnen wij je wel op weg helpen naar een antwoord. Het wordt een dag van ontmoeten en leren.

Kennismaking met onze opleidingen

We laten je graag kennismaken met onze opleidingen in een aangename, warme sfeer . Dit is jouw kans om te proeven van wat onze opleidingen nu eigenlijk inhouden en hoe onze trainers elk onderwerp aanpakken. Eén rode draad zie je bij elke opleiding terugkomen: veerkracht, het basisingrediënt van welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt een voorsmaakje van:

  • De opleiding tot NLP-practitioner en -master. Onze trainers Chrisse, Ann en Sven nemen je mee in enkele eenvoudige, interessante oefeningen. Dat is de beste manier om te ontdekken wat NLP eigenlijk betekent.
  • De Complete Ontwikkelingsgerichte Coachopleiding. Marcel geeft duiding bij elk van de drie woorden van de titel van deze opleiding. En ook hier mag je zelf aan de slag gaan met een stukje uit de inhoud.
  • De opleiding tot Perfectionismecoach. Marcel kaart aan wat perfectionisme is en welke gevolgen het kan hebben. Je krijgt een beeld van wat de opleiding te bieden heeft en met een korte oefening keer je even terug naar de tijd toen je nog helemaal vrij en spontaan was.

Praktisch

  • We heten je hartelijk welkom vanaf 9.30 uur. Het dagprogramma begint om 10 uur.
  • Rond 13 uur: lunch met soep en broodjes.
  • Einde van de dag tussen 16u30 en 17 uur.

Deelname aan de HOI-dag is gratis. We beperken het aantal plaatsen om de kwaliteit te kunnen garanderen. Daarom is het belangrijk dat je op tijd inschrijft voor deze boeiende inkijk in het aanbod van Het Ontwikkelingsinstituut.